oficiální web úřadu
mč praha - březiněves

4.mimořádné zasedání zastupitelstva MČ Praha Březiněves dne 9.1.2003

Datum : 9.1.2003
Začátek :18,10 hod

Přítomni dle prezenční listiny.
Omluven: pí. Bendová, nemoc
   
Program:
  1. projednání výsledku kontroly SKIA MHMP konané 01/2002-05/2002

  2. předání návrhu rozpočtu 2003, k vyjádření do 20.1.2003, vyjádření a podněty předat předsedovi finančního výboru ing.Vocelovi

  3. projednání opravy restaurace Na Hlavní 2, vybudování kabelové sítě na MČ Březiněves,fa.MIMATRONIK, projekt rekonstrukce restaurace Na Hlavní

  4. schválení částky limitu pro starostu a zástupce starosty k podepsání bez schválení zastupitelstva MČ Praha - Březiněves.
Zasedání zastupitelstva vedl starosta MČ Praha - Březiněves ing.Jiří Haramul.

Přivítal všechny přítomné.
k bodu 1 všichni zastupitelé zaujali stanovisko a vyjádřili se ke zprávě kontroly SKIA MHMP. Bylo přijato usnesení. Odpověď vypracuje starosta MČ Praha - Březiněves. Termín do 15.1.2003

Schváleno pro : 8 hlasů 

Přílohou tohoto zápisu bude odpověď pro JUDr.Richarda Maříka, právníka OMK MHMP, Fr.Kafky 1,Praha 1. K tomuto bodu zastupitel Skořepa uvedl, že provedená kontrola byla vyvolána na základě podání některých členů bývalého zastupitelstva, kteří měli snahu zdiskreditovat starostu MČ Praha - Březiněves a některé členy zastupitelstva.
k bodu 2 návrh rozpočtu na rok 2003 zpracoval ing.Vocel a informoval o plánech na rok 2003, údaj konzultoval s jednotlivými předsedy komisí a výborů. Tabulka bude zaslána elektronickou poštou.
k bodu 3 projednání opravy restaurace Na Hlavní 2, oprava a údržba interieru restaurace/sálu/, která je v majetku obce. Firma Ikareal připraví projekt rekonstrukce restaurace Na Hlavní 2. Bude zaslána objednávka. 

Schváleno pro : 8 hlasů
k bodu 4 částka schváleného limitu pro starostu a zástupce starosty MČ Praha - Březiněves k podpisu bez schválení zastupitelstva MČ Praha - Březiněves, byla odsouhlasena ve výši 100 000,- Kč /jednostotisíckorun./ 

Souhlas pro: 8 hlasů 

Přijato usnesení k bodu č.4
Zdeněk Korint
Zástupce starosty MČ Březiněves
 Ing.Jiří Haramul
starosta MČ Praha Březiněves


Ukončeno: 19,45 hod 

Zapsala: Nováková Helena 

Ověřovatelé: Ing.Jisl Vladimír, Zdeněk Korint
 
   


Usnesení č. 4 / 2003


Zastupitelstvo MČ Praha - Březiněves po projednání:

Bere na vědomí a
S c h v a l u j e :

    1. Zaujetí stanoviska zastupitelů MČ Praha Březiněves ,vypracování a přijetí opatření k provedené kontrole na Úřadu MČ Praha Březiněves. Zaslání odpovědi na OMK Magistrátu hl.m.Prahy ve stanoveném termínu.


    2. Schválený limit pro starostu MČ Praha - Březiněves a zástupce starosty MČ Praha - Březiněves, bez schválení zastupitelstvem MČ Praha - Březiněves ve výši 100 000,-Kč, /slovy jednostotisíckorunčeských/.


Zdeněk Korint
Zástupce starosty MČ Březiněves
 Ing.Jiří Haramul
starosta MČ Praha Březiněves